Hello World!
Eoin O Dell / CC BY-NC-SA 3.0

Каже Вордпрес ону стару добру програмерску „Здраво свете!“.

Дозволио сам му. Мада ја то не волим.

Ово би требало да буде блог о мојој будућој/садашњој професији, тј. о стварима везаним за њу и о мојим искуствима. Иначе, тренутно сам студент рачунарских наука на Рачунарском факултету у Београду. Углавном сам заинтересован за програмирање оних ситних детаља који стоје у позадини свега. Слабо стојим са графичким дизајном, немојте ми замерити ако овај сајт не изгледа баш онако како бисте ви волели; није ствар у томе што не знам да користим програме за графичку обраду већ у томе што немам баш укуса за боје (то сам чуо више пута од различитих људи), те стога гледам да све буде некако минималистички одрађено, како би што мање сметало.

С једне стране пробаћу да будем у току са тренутним дешавањима у ит-свету, бар онолико колико ја могу да испратим; с друге стране писаћу какве су ме радости или муке задесиле док сам радио нешто, и како се одређени проблеми могу спречити или решити.

Толико за први пут. Сад мало морам да се позабавим изгледом… Нов сам на Вордпресу, не знам баш како функционише, али верујем да ћу се брзо уходати.