Није ме било овде… Отворио сам блог, рећи ћете, и ништа нисам писао. Ето, већ скоро месец дана потпуне неактивности.

Није да нисам био кретаиван. Само нисам био креативан у овим сферама. Не толико, да бих имао о чему да пишем.

Помогао сам колеги да припреми једну php скриптицу за бројање страница, уз коришћење обичне текстуалне датотеке уместо базе података. Несигуран и неефикасан начин, рекло би се, али може да прође. Једини проблем је што није имао где да је хостује. Ја сам је испробао на локалу, ради. Можда следећи пут напишем неки мали туторијал на ту тему.

Бавио сам се доста редизајном свог другог блога на Блогеру. Тамо сам био и много активнији, али то је друга прича. Отворио сам и фан-страну на facebook-u за исти. Можда поменем нешто о томе.

Испробао сам неке мале linux дистрибуције, даћу своје импресије о њима у неком од следећих постова. И да, са windowsa сам готово потпуно прешао на linux, колико је то изводљиво са тренутно расположивим ресурсима. Сусрет са једним другачијим концептом, на моју велику радост врло пријатан, није протекао без икаквих проблема и тешкоћа. И о томе ћу рећи коју.

Полагао сам испите. Све у свему нисам тако лош, можда је то и боље могло, али добро сад…

Сад идем кући. Потрудићу се да ових неколико дана (2-3 недеље?) искористим за одмор и припрему тих текстова што сам обећао. А и ко зна шта ће се још десити у међувремену.

До следећег читања, размислите о овоме што сам рекао. Можда добијете неку идеју 🙂